Termeni si Conditii

Site-ul www.mybabyprincess.ro este proprietatea THINK AHEAD PROJECTS S.R.L. (numita in continuare “societatea”), CUI 44391504, numar de ordine in Registrul Comertului J1/801/07.06.2021

Folosind site-ul www.mybabyprincess.ro esti implicit de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. In cazul in care nu esti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe site, nu folosi acest site.

www.mybabyprincess.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand considera necesar, fara notificare prealabila, versiunea in vigoare a acestora aflandu-se in permanenta disponibila pe site. Verifica aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea termenilor si conditiilor implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor termeni si conditii.

 

Continut site si drepturi de autor

Continutul acestui site ( texte, grafica, imagini, etc) este proprietatea THINK AHEAD PROJECTS S.R.L. si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturilor conexe. Informatiile pot fi folosite numai cu acordul scris al societatii. Societatea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale, de aceea nu garantam exactitatea informatiilor la un moment dat.

Fotografiile au caracter informativ, pot exista diferente de nuanta a culorii fata de produsul real, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

De asemenea nuanta produsului difera in functie de culorile care sunt setate la device-ul folosit (calculator, laptop, telefon, tableta etc.).

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor. THINK AHEAD PROJECTS S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
 • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, societatea nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.mybabyprincess.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.mybabyprincess.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea societatii in lipsa unor acorduri ulterioare.

www.mybabyprincess.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a stoca log-urile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.

 

Inregistrarea

Daca doresti sa iti creezi un cont pe site-ul nostru, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele, adresa e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare a produselor, numarul de telefon la care poti fi contactat(a). In cazul in care una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, te rugam sa actualizezi contul tau.

 

Produse

Produsele vor fi livrate pe baza comenzii tale, in limita stocului disponibil.

Astfel, societatea isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda, in cazul in care respectivul produs nu mai exista in stocul societatii din diferite motive.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria raspundere.

 

Preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si includ TVA-ul dar nu includ cheltuielile de livrare. Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe www.mybabyprincess.ro respectiv, dar fara a se limita la acestea, situatiile in care pretul afisat pe www.mybabyprincess.ro pentru un anumit produs este nerealist de mic (in comparatie cu alte produse cu caracteristici asemanatoare), precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora.

 

Primirea comenzilor

Comenzile se fac electronic, prin utilizarea formularului de comanda. 

Plasand o comanda pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate ulterior) in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Intelegem ca odata cu acceptarea termenilor si conditiilor avem acordul tau pentru folosirea informatiilor furnizate de catre tine in scopul de a exclude posibile fraude.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda. Ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor care furnizeaza date false.

Odata facuta comanda, esti de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, CNP, produse comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Putem anula comanda efectuata de tine, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de noi, in cazul platii online;
 • datele furnizate de tine pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in formularul de finalizar a unei comenzi. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatiei in vigoare.

 

Plata

Plata produselor comandate de pe site-ul www.mybabyprincess.ro si cheltuielile de livrare se pot achita prin mijloace electronice de plata, prin ramburs la momentul livrarii sau prin transfer bancar.

1. Plata ramburs

www.mybabyprincess.ro accepta plata ramburs (platesti cash valoarea comenzii si, dupa caz, taxa de transport direct curierului, in momentul livrarii).

2. Transfer bancar

Prin aceasta modalitate de plata poti face tranzactii de la orice banca, pe baza facturii emise in momentul comenzii. Plata se face numai dupa confirmarea telefonica a comenzii. Comanda va fi livrata doar in momentul in care se face confirmarea platii, prin ordinul de plata, pe care il poti comunica catre prin e-mail la adresa hello@mybabyprincess.ro.

3. Plata online cu cardul bancar

Dacă alegi aceasta metoda de plata, este necesar sa completezi un formular cu informatiile cardului tau in pagina securizata a procesatorului de plati cu care colaboram pentru a facilita tranzactiile online.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru plata in rate online cu cardul, introdu numarul de card in pagina procesatorului de plati catre care vei fi redirectiona/a la finalizarea comenzii, iar sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin, iar apoi va afisa o lista de vei putea alege numarul de rate in care doresti sa achiti.

 

Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania) si in afara tarii (cu exceptia anumitor zone) prin intermediul unei firme de curierat.

Cheltuielile de livrare sunt detaliate in pagina denumita ”Termeni de Livrare” si sunt suportate de catre client.

Pentru a stabili ora si locul livrarii, vei fi contactat/a telefonic de catre firma de curierat cu care colaboram in acel moment.

Receptia produselor reprezinta acceptul tau ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare-cumparare conform legislatiei in vigoare.

 

Drepturi de retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc la niciuna din elementele enumerate. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

Adresa pentru trimiterea coletului este: Str. Garii Nr. 4B, Alba Iulia, Romania.

Retragerea din contract se poate face printr-o declarative inechivoca, prin oricare din metodele urmatoare: mail, posta, telefon, SMS, verbal etc. Indiferent de metoda aleasa, alaturi de produsele pe care doriti sa le returnati, puteti atasa un formular de retragere din contract, exemplificat in modelul urmator (formularul prezentat mai jos este doar un model si nu este obligatorie redactarea sa intocmai):

 

Catre: SC Think Ahead Projects SRL

Adresa Corespondenta: Str. Garii nr. 4B, Alba Iulia, Romania

Numarul de telefon: 0732692229

Adresa de e-mail: office@mybabyprincess.ro

 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

 

Produs 1:

Produs 2:

 

Primite la data: __ / __ / ____

Numele consumatorului:

Adresa consumatorului:

Semnatura consumatorului:

Data:

 

Comunicarea cu clientii

Metodele prin care vizitatorii site-ului initiaza contactul cu noi sunt: chat online, adresa de e-mail, telefon, formularele prezente pe site.

Aceasta contactare are loc pentru a cere informatii despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de pret, pentru a ne consulta parerea pe diferite subiecte relevante pentru experienta de cumparare, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plata.

Initierea contactului de catre tine il consideram/reprezinta consimtamantul tau pentru a ti se raspunde inapoi, a ti se furniza informatiile, a primi detalii de plata sau orice informatie solicitata.

Ulterior desfasurarii comunicarii initiale, societatea isi stabileste ca interes legitim posibilitatea de a iti transmite si comunica informatii ulterioare, relevante solicitarii tale, fara a avea caracter de newsletter. Aceste informatii pot aparea in urma imbunatatirii produselor noastre, lansarea de produse noi care vin in ajutorul tau sau aspecte care au legatura cu tematica discutata.

www.mybabyprincess.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin accesarea www.mybabyprincess.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de Confidentialitate, iti exprimi in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

Raspundere limitata

Acest site poate contine linkuri catre alte site-uri. Societatea nu ofera nici o garantie si nu poarta nici o raspundere pentru orice continut ilegal sau alte incalcari ale legii care se regasesc pe aceste site-uri.

Informatiile de pe acest site au fost verificate cu cea mai mare atentie. Totusi, nu ne asumam nici o raspundere pentru actualitatea, acuratetea, completitudinea si/sau calitatea acestora.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor. THINK AHEAD PROJECTS S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
 • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, societatea nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.mybabyprincess.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.mybabyprincess.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea societatii in lipsa unor acorduri ulterioare.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi. 

THINK AHEAD PROJECTS S.R.L. datele personale introduse de catre clienti numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a confirma comanda, pentru a efectua livrarea produselor achizitionate etc., si in nici un caz nu vor fi furnizate sau transmise unei terte parti.

THINK AHEAD PROJECTS S.R.L. nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa ta de e-mail unei terte persoane, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu transmite adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza site-ul.

THINK AHEAD PROJECTS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

THINK AHEAD PROJECTS S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.mybabyprincess.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre THINK AHEAD PROJECTS S.R.L.; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre THINK AHEAD PROJECTS S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de THINK AHEAD PROJECTS si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

  

Prelucarea datelor cu caracter personal

Politica de confidentialitate are ca scop furnizarea de informatii cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal, stranse prin intermediul site-ului www.mybabyprincess.ro  detinut de Think Ahead Projects S.R.L.

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Think Ahead Projects S.R.L. are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Think Ahead Projects S.R.L. se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.mybabyprincess.ro prin completarea formularului de contact, trimiterea unui e-mail  sau apelarea telefonului, furnizate prin intermediul site-ului.

 

Ce informatii colectam?

Datele cu caracter personal sunt stocate exclusiv pentru a facilita procesul de comunicare si a va putea raspunde la mesaje. Datele colectate sunt:

 • Numele si prenumele dvs.
 • Numarul de telefon
 • Adresa de email

 

Cum sunt colectate datele?

Datele cu caracter personal sunt colectate prin intermediul urmatoarelor canale de comunicare:

Drepturile utilizatorului site-ului cu privire la datele cu caracter personal furnizate:

 • Dreptul la informare si acces
 • Dreptul de interventie asupra datelor
 • Dreptul de rectificare
 • Dreptul la stergerea datelor
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul la portabilitatea datelor
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a depune plangere in fata autoritatii de supraveghere ANSPDCP – Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
 • Dreptul de a va adresa justitiei in cazul in care constatati ca s-a incalcat legislatia in domeniu
 • Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un email la hello@mybabyprincess.ro

 

Cine are acces la datele tale personale?

Cu exceptia solicitarilor legale, Think Ahead Projects S.R.L. nu va vinde, schimba sau distribui in orice fel datele tale personale.

Ca parte a administrarii site-ului am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor existente prin stocare si prelucrare.

 

Date despre dispozitive

In mod automat se colecteaza date referitoare la vizita dumneavoastra pe site. Aceste date pot include unele sau toate dintre urmatoarele: date referitoare la tipul dispozitivului utilizat (smartphone, tableta, laptop) – locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit website-ul nostru, rezolutia ecranului, date despre sistemul de operare si browserul utilizat.

Datele despre tipul dispozitivului utilizat, browserului si rezolutia ecranului sunt colectate in mod automat de catre Google, iar acestea sunt utilizate de catre noi pentru a optimiza modul in care se afiseaza paginile website-ului pentru diferite tipuri de dispozitive – datele sunt anonime si nu pot fi utilizate pentru a va identifica pe dvs ca persoana individuala.

 

Prezenta Politica privind Fisierele Cookies se aplica tuturor utilizatorilor Magazinului Online, care acceseaza pagina de internet www.mybabyprincess.ro („Pagina de Internet” sau „Site-ul”).

Informatiile prezentate in continuare au ca scop informarea utilizatorilor Magazinului Online cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor in contextul navigarii pe Pagina de Internet.

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie si la tehnologiile similare prin intermediul carora informatiile pot fi colectate in mod automat.l

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor Magazinului Online o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte si anume pentru:

 • imbunatatirea utilizarii navigatiei in Magazinul Online, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii/utilizarii Paginii de Internet de catre utilizatori;
 • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care este utilizata Pagina de Internet catre S.C. Think Ahead Projects S.R.L. („Think Ahead Projects”), in calitate de detinator al Paginii de Internet;
 • anticiparea unor eventuale servicii/bunuri care vor fi in viitor prestate / puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul Paginii de Internet, in functie de serviciile / produsele accesate.

Cookie-urile transmit catre www.mybabyprincess.ro un feedback foarte important asupra modului in care Pagina de Internet este utilizata, astfel incat sa existe posibilitatea adoptarii unor masuri pentru ca navigarea in Magazinul Online sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setari/preferinte stabilite de catre utilizatorii Magazinului Online, precum:

 • limba in care este vizualizata o pagina de internet;
 • moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife;
 • pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masura, model, marca acestora, etc.) in cosul de cumparaturi.

 

Ce sunt cookie-urile?

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut si sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari). Odata instalate, cookie-urile au o durata de existenta determinata, ramanand „pasive”, in sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din doua parti:

 • numele si
 • continutul sau valoarea cookie-ului. 

Din punct de vedere tehnic, doar web serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe pagina de internet asociata web serverului respectiv.

Exista urmatoarele categorii de cookie-uri:

 • Cookie-uri de Sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este sters automat cand utilizatorul isi inchide browser-ul;
 • Cookie-uri Persistente – Un „cookie persistent” este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare (care poate fi in cateva minute, zile sau cativa ani in viitor). 

 

Care este durata de viata a cookie-urilor?

Cookie-urile sunt administrate de web servere. Durata de viata a unui cookie poate varia, intrucat depinde de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (asa numitele „cookie-uri de sesiune”) si nu mai sunt retinute din momentul in care utilizatorul paraseste pagina de internet. Unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe respectiva pagina de internet (adica „cookie-uri persistente”). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi sterse de utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browser-ului.

 

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Pe langa cookies-urile setate de www.mybabyprincess.ro, anumite sectiuni de continut de pe Pagina de Internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre www.mybabyprincess.ro, caz in care aceste cookie-uri sunt denumite „third party cookie-uri”.

Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile in materie de protectie a datelor si politica de confidentialitate disponibile pe Site.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google Analytics, Facebook, Hotjar

 

Modul de utilizare a cookie-urilor prin intermediul paginii de Internet:

Prin utilizarea/vizitarea Paginii de Internet pot fi plasate cookie-uri in urmatoarele scopuri:

 • Cookie-uri de performanta:

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului Paginii de Internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a Paginii de Internet nu mai este necesara.

 • Cookie-uri de analiza a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al Paginii de Internet a mai vizitat/utilizat Pagina de Internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.

 • Cookie-uri pentru geo targetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului Paginii de Internet. Vor fi primite aceleasi reclame indiferent de limba selectata.

 • Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest Site, se genereaza cookie-uri care memoreaza acest demers. Serverele utilizeaza aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti inregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite sa asociem orice comentariu postat pe Pagina de Internet cu username-ul contului folosit. In cazul in care nu a fost selectata optiunea „pastreaza-ma inregistrat”, aceste cookie-uri se vor sterge automat la momentul terminarii sesiunii de navigare.

 • Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizarii de catre un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia si timpul scurs de la momentul vizualizarii respectivului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru tintirea publicitatii online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocand informatii despre continutul vizualizat, nu si despre utilizatori.

 

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browser-ului. Aceasta pagina de internet recunoaste browser-ul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

 

Particularizarea setarilor browser-ului in ceea ce priveste cookie-urile

In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta, iar computerul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea in Site este folosit doar de catre dumneavoastra, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare.

In cazul in care computerul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe Pagina de Internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luata in considerare setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data cand browser-ul este inchis.

 

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face Pagina de Internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii isi pot configura browser-ul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume.

Toate browser-ele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browser-ului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare:

Stergerea cookie-urilor de pe un device nu le sterge in mod automat de pe altul pe care il folositi. Trebuie sa stergeti toate informatiile de pe toate browserele si de pe toate device-urile folosite, independent.

Puteti gasi informatii despre controlarea cookie-urilor aici: www.aboutcookies.org.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca prin decizia de a bloca sau sterge cookie-urile utilizate de website-ul www.mybabyprincess.ro, nu veti putea profita de toate beneficiile personalizate oferite de www.mybabyprincess.ro.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societate se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente, de la sediul societatii THINK AHEAD PROJECTS S.R.L.

Ai nevoie sa ne contactezi?

Poti folosi formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj, iar noi vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.