Metode de Plata

Pentru a finaliza o comanda pe magazinul nostru, www.mybabyprincess.ro, va trebui sa alegi una din urmatoarele metode de plata acceptate de catre noi.

 

1. Plata ramburs

www.mybabyprincess.ro accepta plata ramburs (platesti cash valoarea comenzii si, dupa caz, taxa de transport direct curierului, in momentul livrarii).

 

2. Transfer bancar

Prin aceasta modalitate de plata poti face tranzactii de la orice banca, pe baza facturii emise in momentul comenzii. Plata se face numai dupa confirmarea telefonica a comenzii. Comanda va fi livrata doar in momentul in care se face confirmarea platii, prin ordinul de plata, pe care il poti comunica catre prin e-mail la adresa hello@mybabyprincess.ro.

 

3. Plata online cu cardul bancar

Dacă alegi aceasta metoda de plata, este necesar sa completezi un formular cu informatiile cardului tau in pagina securizata a procesatorului de plati cu care colaboram pentru a facilita tranzactiile online.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru plata in rate online cu cardul, introdu numarul de card in pagina procesatorului de plati catre care vei fi redirectiona/a la finalizarea comenzii, iar sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin, iar apoi va afisa o lista de vei putea alege numarul de rate in care doresti sa achiti.

Ai nevoie sa ne contactezi?

Poti folosi formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj, iar noi vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.